EÜ Küçük Yeşil Dokunuşlar Grubu Hk.

Ege Üniversitesi 2016 yılında “Yeşil Üniversite Sertifikası” almıştır. Eğitim, Su, Atık, İklim Değişikliği, Enerji, Ulaşım ve Altyapı alt başlıkları özelinde de sıralama yapılan sistemin sonuçları referans alınarak Üniversitemiz "Yeşil Üniversite Stratejik Planı" ve Yeşil Üniversite Stratejik Planı Şemasında da özetlenen eylem planı ortaya konulmuştur.

Ege Üniversitemizin, "Sürdürülebilir ve Yeşil Kampüs" olabilmesi yolunda belirlenen kurumsal adımların yanında, kampüste yaşayan akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin bireysel çabalarının da çok büyük etkileri ve katkıları olacaktır. Bu bireysel çabaların paylaşımlarla gelişeceğine ve farklılaşacağına inancımız nedeniyle gönüllülük esasına dayalı "Ege Üniversitesi Küçük Yeşil Dokunuşlar" isimli bir çalışma grubu kurulması kararı alınmıştır. Bir gönüllü mücadelesi olarak ülkemiz üniversiteleri için de bir ilk/yol gösterici olacağı düşünülen bu grup, katkı vermek isteyen tüm akademik, idari personelimize ve özellikle öğrencilerimize açıktır. Birimlerden gelen geri bildirimlere göre yakın bir tarihte ilk çalışma grubu toplantısı da yapılacaktır.

Kayıt formu için tıklayınız.

Broşür için tıklayınız.

Related Articles: Türkiye Yeşilay Cemiyeti Lisansüstü Tez Araştırma Bursu Hk. Öğrencilere yönelik etkileşim grubu
EÜ Küçük Yeşil Dokunuşlar Grubu