"Türkiye - Romanya İlişkileri" Konulu Sempozyum Hk.

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ile Köstence Ovidius Üniversitesi işbirliğiyle 04 - 06 Ekim 2017 tarihleri arasında "Türkiye - Romanya İlişkileri : Geçmiş ve Günümüz" konulu uluslararası bir sempozyum düzenlenecektir.

Related Articles: Trafikte Saygı Konulu Kısa Film Yarışması Hk. Uluslararası Emirdağ Sempozyumu Hk. 3. Uluslararası Ahilik Sempozyumu Hk. "Kayıtlı İstihdamın Önemi" konulu kısa film yarışması hk. "Dünyada ve Türkiye'de Akademik Başarı Değerlendirme.." Konulu Konferans Hk 1.Ekonomi, Finans ve Ekonometri Öğrenci Sempozyumu Hk. 5.Uluslararası Sanat Sempozyumu Hk. Uluslararası Jeomorfoloji Sempozyumu Hk. Türk Dili ve Edebiyatı Öğrenci Sempozyumu Hk. Açık Medeniyet Sempozyumu Hk.
"Türkiye - Romanya İlişkileri" Konulu Sempozyum