Uygulamalı Bilimler Dergisi Hk.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından hakemli olarak yılda 2 kere Uygulamalı Bilimler Dergisi (MAKÜ UBD) yayımlanacaktır. MAKÜ UDB'nin ilk sayısı (Eylül 2917) Dergipark veri tabanı üzerinden yayınlanacaktır. Akademik çalışmalar www.dergipark.gov.tr/makuubd adresinden gönderilebilecektir.

Related Articles: Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi Hk. Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Kongresi Hk. İlahiyat Fakültesi Dergisi Hk. Uluslararası İİB Dergisi Hk. Eğitim ve Toplum Araştırmaları Dergisi Hk. Ufuk Üniverstesi SBE Dergisi Hk. Girişimcilik Dergisi Hk. İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi Hk. 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YEDEK KAYIT İŞLEMLERİ Türk Eğitim Bilimleri Dergisi Hk.
Uygulamalı Bilimler Dergisi